071 402 23 22
Spoedlijn: Toets 1
Nolensstraat 82
2221 CE Katwijk
Openingstijden
08.00 - 17.00 uur

De blaadjes vallen, de vele regent valt… En ook de uitnodiging voor de jaarlijkse griepprik valt weer op vele Nederlandse deurmatten.

Voor de medewerkers van de huisartsenpraktijk zijn de griepprikmiddagen stevig door pakken, maar het is ook een zeer gewaardeerd contactmoment.

600 griepprikken

Het komt voor dat mensen die voor hun griepprik komen, vragen of er ook even snel naar een moedervlek gekeken kan worden, of dat er misschien een wratje aangestipt kan worden. Dat is heel begrijpelijk en we zouden het met plezier voor u doen, maar tijdens griepprikmiddag moeten we u teleurstellen. De rij in de wachtkamer is lang; we verwachten zo’n 600 griepprikken te zetten dit jaar.

Makkelijke kleding

Om de rij zo kort mogelijk te houden en de doorstroom te bevorderen, willen we u vragen om makkelijke kleding aan te trekken. We zien vaak dat mensen er keurig uitzien met een overhemd, een trui of een jurk, maar al deze lagen uit- en weer aantrekken kost veel tijd. Met makkelijke kleding bedoelen we bijvoorbeeld een hemd en een vest, een t-shirt met wijde mouwen, of een grote trui die u eenvoudig over uw hoofd kunt trekken.

Zodat we snel bij uw bovenarm kunnen komen, en u snel weer buitenstaat!

©2024 Huisartsenpraktijk van Gent Privacyverklaring

Webontwikkeling: 2nd Chapter